Bor alapozáshoz.

Sipeki Othello

2015/08/15. - írta: Kőműves Borház

Különleges napra ébredtünk, amikor megtudtuk, hogy ma Nógrád megyében fogunk ács-állványozni. Szerencsére munkavezetőnk beiktatott egy kis gasztrokitérőt is, így megkóstolhattunk azt a nógrádisipeki 2010-es szűretlen Othellót, amiről már nagyon sokat regéltek a brigádban. A termelő, Szlovák Laci bácsi négy évnyi hordós érlelés után idén, a fia lakodalmára szűrte le műanyagkannákba ezt a érett, maszkulin bort. Alkohol: 12%, sav: 7,9 g/l, maradékcukor: 10 g. Ízvilága jól behatárolható, de a terroir jelleget mellékvágányra viszi a diszperzites lecsengés. Elől kellemes lekváros jegyekkel támad a bor, hátul viszont megjelenik a bor fő karakterét adó penészes vakondhús íze. Ennek ellenére nagyon egyben van a bor, ami a tökéletes párosítás alvázmosáshoz vagy időskori elbutuláshoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://komuvesborhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr727708306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása